De galerie is niet groot, er zijn 3 wanden (van ca. 2.50 m) en 1 vitrine voor 3D-kunst.  De hoeveelheid schilderijen die opgehangen kunnen worden hangt natuurlijk af van de grootte van het werk.
De wanden en de vitrine of de gehele galerie worden per maand verhuurd. Op die manier zijn er steeds wisselende tentoonstellingen.

Kosten

Voor de wanden wordt € 125,- gerekend per wand en voor de vitrine € 75,- per maand. Bij verkoop wordt een ‘collegiale’ commissie van 20 % gerekend.
Mocht men de hele galerie willen huren dan liggen de kosten lager. Inclusief vitrine € 400,- en exclusief vitrine € 350,-.

Er kan ook een vernissage verzorgd worden voor de genodigden van de exposanten. De kosten daarvan zijn natuurlijk afhankelijk van het aantal personen, er wordt € 5,- per persoon gerekend.

Je kan een solo-expositie doen maar je kan ook met een aantal mede-kunstgenoten de hele galerie huren. Dan kan je de kosten uiteraard delen.

Alle genoemde kosten zijn exclusief BTW.

Aandacht voor de expositie

De galerie is door een schuifdeur gescheiden van een winkel (Belle Boutique), voordeel hiervan is dat de galerie altijd bereikbaar is tijdens de openingstijden van de winkel, ook al is de eigenaresse zelf niet aanwezig. Verder is er uiteraard vermelding op de website/Facebook en wordt door de eigenaresse persoonlijk een persbericht naar diverse kranten gestuurd.

De eigenaresse is altijd bereikbaar voor vragen: 06-46167550.
Er is ook een contactformulier beschikbaar op via de contactpagina